SEO fouten – 6 tips

Veel website-eigenaren samen een website en vinden dat ze hebben gedaan een geweldige baan het ontwerpen van de pagina’s, maar dat is gewoon niet genoeg om verkeer naar de site te krijgen. In dit artikel wil ik je laten zien wat je mist om massaal verkeer te krijgen.

Sociale media

Je moet vrienden worden met deze mensen zodat je updates kunt krijgen en sociale netwerksites kunt gebruiken om verkeer naar je site te krijgen.

1.Digg – Dit is een van de beste links te krijgen. Er zijn veel mensen die hun sites hier en zelfs degenen die dat niet doen, dit is een goede manier om verkeer en rankings te krijgen in een mum van tijd plat.

2.Stumbleupon – Ja, dit is een andere populaire site die mensen gebruiken. Het krijgen van een link in deze site is zeer eenvoudig te doen. Je hoeft je niet eens aan te melden op deze site. U kunt gewoon rijden door en laat uw visitekaartje daar. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en je kunt een aantal goede verkeer van deze site ook.

3.Propeller – Dit is een andere site die populair is geworden. U kunt zelfs uw link op deze site plaatsen en een goede hoeveelheid verkeer krijgen. Het is gemakkelijk te gebruiken en het is snel. Wie weet; misschien wil iemand die deze site bezoekt wel terugkomen naar jouw site.

4.red Tip Broken Link Uiteraard moet u proberen om alle gebroken links op uw site te verwijderen. Als je er veel van hebt, dan moet je ze misschien meteen laten repareren. Deze zijn te veel voor de zoekmachines om te indexeren, dus als u wilt dat de zoekmachines uw site geïndexeerd krijgen, repareer ze dan meteen.

5.Gets Link – Als je een video op YouTube hebt staan, kun je vanaf je profiel een link naar de video sturen. Alles wat overblijft is voor de zoekmachines om ze te indexeren. Deze links zijn heel gemakkelijk te krijgen.

6. Artikel Directories – Mijn favoriet is EzineArticles. Uw artikelen over wat dan ook kan worden ingediend hier en vervolgens weggegeven voor andere websites te gebruiken, zolang de website eigenaar geeft je een link terug naar uw website. Er zijn 2 manieren om links terug naar je website te krijgen: mensen die meer informatie willen en degenen die je informatie al gesyndiceerd hebben. Er zijn 50.000 websites die informatie verzamelen en weggeven. En als de mensen die op zoek zijn naar informatie uw informatie als eerste vinden, zullen ze heel blij zijn en u misschien zelfs een link geven als resultaat.

7. Spreek met uw concurrentie – Krijg een aantal links van uw concurrentie. Bijvoorbeeld, als u een loodgieter bent, zijn er 1.000 andere websites die uw informatie zullen gebruiken. Verkrijg een aantal van hen om u een link te geven. Dit is een makkelijkere manier dan u een artikel over een ander onderwerp te vinden en het dan op uw website te plaatsen. Mail gewoon de webmaster en vraag hem om een link.

8. Geef uw website een design make-over

Als uw website een totale opknapbeurt nodig heeft, besteed dan wat tijd om ervoor te zorgen dat de inhoud en de grafische bladen een nieuwe look krijgen. Het nieuwe ontwerp op de site zal de inhoud relevanter maken en u zult waarschijnlijk veel van de bezoekers uit de zoekmachines krijgen. Vertaal de inhoud gewoon naar een andere taal en laat vervolgens een ontwerper de grafische vormgeving en uw website verzorgen.

 

 

9. Online vragen beantwoorden

Als u een website heeft en u beantwoordt de vragen van mensen, hetzij op uw website of op uw “Contact” pagina, zult u meer verkeer beginnen te ontvangen. Er zijn veel websites die specifiek willen weten wat uw diensten zijn. Zoek uit welke dat zijn en vermeld ze op uw site.

10. Schrijf een artikel van 250 woorden

Mensen zoeken op het web om informatie te vinden. Het schrijven en indienen van een artikel dat op uw website wordt geplaatst is een manier om uw bezoekers meer informatie over uw bedrijf te geven. Ik plaats al mijn artikelen op mijn website, zodat potentiële klanten het artikel kunnen lezen en gebruiken op hun eigen site, zolang ze het resource vak of de naam van de auteur maar in tact laten.

11. Verzamel e-mailadressen

Als u een e-commercesite runt, zult u waarschijnlijk geen mailinglijst hebben. U zou uw bezoekers een aantal aanmeldingsmails kunnen geven waarmee ze toekomstige aankopen kunnen doen. Een e-mail lijst is een geweldige manier om uw product of dienst aan een hele reeks mensen te tonen. Op die manier kunt u nog meer klanten van uw internetsite krijgen.

12. Zet uw artikelen op uw site

EzineArticles en Go Artikelen zijn twee van de meest populaire plaats om artikelen in te dienen op het internet. Dien uw artikel op deze sites en zet redirects op uw resource vak, zodat de lezers direct kunnen klikken op de link.

13. Zet uw artikelen op uw site en gebruik knoppen

Het gebruik van knoppen is een goed idee om de aandacht van mensen op uw site te krijgen.