Lichte huid en donker haar

Een lichte huid is een modern verschijnsel, met huidtypes die variëren van wit tot gepigmenteerd, van olijfkleurig tot bruin of van donker tot zwart. Dus wat gebeurt er als we van een bleke naar een donkere huid gaan?

Uw voorouders zouden het heel goed hebben gedaan met melk – ze zouden genoeg vitamine D binnenkrijgen om zowel te drinken als als huidbehandeling te gebruiken. Hoewel wij niet de specifieke vitamine D krijgen die onze natuurlijke voorouders kregen, krijgen wij ergens tussen de 30 en 45 % van wat zij kregen.

Melk is een natuurlijke vochtinbrenger en hersteller. Het werkt reinigend en verzachtend; het onttrekt vocht en talg aan overtollige talg. Schoonheidsproducten op basis van melk of afgeleiden zijn stralend en bevorderen de gezondheid. DeImprove The Mineral Treatment die ik aanbeveel om de teint, de elasticiteit en de glans van de huid te verbeteren, is echter niet gemaakt van melk. Het is gemaakt van mineralen van de hoogste kwaliteit van de aarde, net als vitamine A, E, C, en mineralen.

Het belangrijkste voordeel van de Improve the Mineral Treatment is het ontklitten. De natuurlijke korrels van de pasta helpen om vachten en onzuiverheden die vastzitten in de haarschachten te ontwarren. Zelfs de rode mineralen van de Improve The Mineral Treatment zijn heilzaam voor je haarschachten. Ze versterken de haarschachten, verminderen gespleten haarpunten en vegen productophoping en stylingproductophoping weg.Effectief.

 

 

 

Het kan moeilijk zijn om de juiste shampoo voor uw haar te vinden. De verkeerde producten kunnen uw haar zelfs beschadigen in plaats van het te verbeteren. Het Improve the Mineral Treatment programma maakt gebruik van een brede selectie van natuurlijke producten om gezond haar te bevorderen. Deze producten zitten allemaal in voedende gels die uw haar niet verzwaren.

We zijn allemaal uniek. Het Improve the Mineral Treatment programma is ontworpen om u te volgen door de belangrijkste stappen naar gezonder, sterker haar. Elk product is ontworpen om specifieke gebieden van uw haar te genezen wat er mis is. Vaak kan troebel water een slechte shampoo verbergen.

Congreslid alternate DonBeyer (D-Ill.) introduceerde H. Resolve, om mensen te helpen die geen afspraak bij een dermatoloog kunnen krijgen. Het wetsvoorstel zou vereisen dat smeermiddelen zoals SLS uit shampoo en conditioner worden verwijderd.

Het wetsvoorstel zou cosmeticafabrikanten ook opdragen SLS en UV-bestanddelen uit vochtinbrengende crèmes, reinigingsmiddelen en andere producten te verwijderen. Beyonce Knowles (M.D.) heeft het oorspronkelijke wetsvoorstel in het Huis van Afgevaardigden ingediend. De inspanningen om SLS uit producten te verwijderen zijn aan de gang, maar hebben in de consumenten- en bedrijfswereld aan kracht gewonnen.

SLS is natriumlaurylsulfaat, een bevochtigingsmiddel en oppervlakteactieve stof die vaak wordt aangetroffen in shampoo en conditioner. Het is bekend dat het huidirritatie en huiduitslag kan veroorzaken. Op dezelfde manier kan lanoline, dat een afdichtmiddel voor wol is, irritatie aan het oog veroorzaken.

ayer Barber (pro temp. raadsman van de Hispanic Barber & Spa Association) adviseert klanten de biologische ingrediënten te onderzoeken alvorens een product te kopen. Het is duidelijk dat het definiërende kenmerk van SLS er is om te helpen het schuim te produceren. Er zijn echter veel biologische ingrediënten die vergelijkbare kwaliteiten hebben als SLS. Deze zijn gemakkelijk verkrijgbaar en veel ervan zijn goedkoop en betaalbaar.

Een paar van onze texturiserende shampoos bevatten natuurlijke ingrediënten waarvan ik niet zou willen dat u ze dubieus noemt. Tanden bleken (dental teeth whitening) acryl nagels en organen. Het bleken van tanden door de tandarts is effectief en niet gevaarlijk (afgezien van misschien een lichte geldelijke kost). Gezichtsverzorging is echter een stuk beter voor uw adem!

Re schuim. Tanden bleken is zo’n eenvoudig proces. De meesten slaan deze stap over omdat ze denken dat schuim onveilig is. Wees daar niet zo zeker van, vooral als u ooit een beugel heeft gehad. Schuim en andere onveilige ingrediënten belemmeren de adem tegen de pijn van neuzen en verkoudheid. Is er echt zoveel verschil tussen SLS vrij en SLS gebleekt? Ik denk van niet. De echte vraag (en dat is altijd de echte vraag) is waarom er zo’n grote druk wordt uitgeoefend op fabrikanten om SLS te verwijderen? Als het zo gevaarlijk is, moeten wij als consumenten ons dan zorgen maken? Zoals altijd is uw beste vriend de deskundige wiens mening het meest waardevol is.